#1 2016-10-14 05:41:51

Zeng Jinsong
Guest

[Solved] Error: 'Node' Undefined, 'Audio' Undefined

Yesterday I re-installed Windows7 64bit OS, and then AppBuilder.

When I run any sample from IDE, the console shows:

Error: "'Node' Undefined" - Line: 186 - Char: 243 - Code: 0 - Url: http://127.0.0.1:9999/builder/scripts/builder.js

Error: "'Audio' Undefined" - Line: 23 - Char: 3 - Code: 0 - Url: http://127.0.0.1:9999/app/scripts/app.js

I think this is the low version Internet Explorer causes, but I'm not sure.
My IE version is: 8.0.7601.17514

Is there someone can confirm this problem?

Thanks a lot.

#2 2016-10-14 08:27:03

Zeng Jinsong
Guest

Re: [Solved] Error: 'Node' Undefined, 'Audio' Undefined

I upgraded Internet Explorer to version 11, then the errors are disappeared.   big_smile

#3 2016-10-14 11:18:27

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,715
Website

Re: [Solved] Error: 'Node' Undefined, 'Audio' Undefined

Hello Zeng,

Zeng Jinsong wrote:

I upgraded Internet Explorer to version 11, then the errors are disappeared.   big_smile

Glad to know. And yes; certainly the "Audio" problem is caused due to an old version of Internet Explorer.

Offline

#4 2018-01-08 17:56:34

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,715
Website

Re: [Solved] Error: 'Node' Undefined, 'Audio' Undefined

Hello to all,

Just to inform that the current DecSoft's App Builder fix this problem in the way that the Javascript Audio object is not required from the scratch, but, only for the Beep and the PlaySound actions. This give the apps a chance to work on Internet Explorer 10, even when it's very recommmended to upgrade, at least, to Internet Explorer 11, in which the Javascript Audio object is already available.

Offline

Board footer

Powered by FluxBB


Copyright ©2018 DecSoft. All rights reserved.