#1 2017-07-01 10:40:12

reg4app
Member
Registered: 2016-05-16
Posts: 147

SetOption does not work??

this code will not work??

SetOption "Option1" "Option value"

while debug
the Console say:
Invalid syntax for SetOption "Option1" "Option value" at Button1 Click event


Joshua.Y

Offline

#2 2017-07-01 13:55:49

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,661
Website

Re: SetOption does not work??

Hello Joshua,

You must specify the type of the option's value, certainly is a syntax problem:

// Wrong
SetOption "Option1" "Option value"

// Correct
SetOption "Option1" "Option value" "String"

Certainly the SetOption's help do not include the option's type: I fix this right now.

Online

#3 2017-07-01 16:04:30

reg4app
Member
Registered: 2016-05-16
Posts: 147

Re: SetOption does not work??

Oh,David,You should update the help content.....

http://davidesperalta.com/Humm/Sites/Ma … #SetOption
SetOption "Option name" "Option value"

Use this action to store some option into the app local storage space. This options are not loss between app executions, which mean that the saved option can later be retrieved in next app executions. You can retrieve a saved option using the GetOption action.


Joshua.Y

Offline

#4 2017-07-01 16:38:17

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,661
Website

Re: SetOption does not work??

Hello Joshua,

reg4app wrote:

Oh,David,You should update the help content.....

http://davidesperalta.com/Humm/Sites/Ma … #SetOption
SetOption "Option name" "Option value"

Use this action to store some option into the app local storage space. This options are not loss between app executions, which mean that the saved option can later be retrieved in next app executions. You can retrieve a saved option using the GetOption action.

I already do it sir. Thanks! smile

Online

Board footer

Powered by FluxBB


Copyright ©2018 DecSoft. All rights reserved.