#1 2016-08-24 10:14:34

tin
Member
Registered: 2016-03-20
Posts: 161

How to add a table header in the Report control

I try html table in report control It show up but my record data not show up.Need help please.

Offline

#2 2016-08-24 10:16:39

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,657
Website

Re: How to add a table header in the Report control

Hello tin,

Please, provide more information or some little app sample. In other way it's difficult to help. Are you tried with the Report* samples? You know we have two kinds of Reports: table and grid? What of them you are trying to use? Sorry for the questions, tin!

Offline

#3 2016-08-24 10:41:07

tin
Member
Registered: 2016-03-20
Posts: 161

Re: How to add a table header in the Report control

I use report control with table kind

here is sample code

<table class="table table-striped">
 <thead>
  <tr>
   <th>ID</th>
   <th>branch</th>
  </tr>
 </thead>
 <tbody>
  <tr>
   <td>[Record.customerid]</td>
   <th>[Record.bname]</th>
  </tr>
 </tbody>
</table>

it show like this
35bgyvr.jpg

my data record not show up.

Offline

#4 2016-08-24 10:44:12

tin
Member
Registered: 2016-03-20
Posts: 161

Re: How to add a table header in the Report control

when I coding

<td>[Record.customerid]</td>
   <th>[Record.bname]</th>

my data was show normally (but I need header of data to describtion to user).

Offline

#5 2016-08-24 13:27:37

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,657
Website

Re: How to add a table header in the Report control

Hello tin,

Certainly, we can't do what you wanted in the current "table" Report. Probably with some hours of work we can achieve something like that using the "grid" kind of the Report control, instead of the "table" one. However, I decided to put two new designtime variables "Header" and "Footer" into the Report control.

These designtime variables (we can't set it at runtime, but we can use variables inside) allow us to put some contents (the table header, for example) at the beginning and at the end of the Report main contents. You can update your AB copy and take a look at the new Report10 application sample in order to view these new variables in action.

Hope this can be useful for you tin!

Offline

#6 2016-08-24 18:01:22

tin
Member
Registered: 2016-03-20
Posts: 161

Re: How to add a table header in the Report control

Wow,thanks I will test it

Offline

#7 2016-08-24 18:03:28

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,657
Website

Re: How to add a table header in the Report control

Hello tin,

tin wrote:

Wow,thanks I will test it

You're welcome!

Offline

#8 2016-08-25 08:06:51

tin
Member
Registered: 2016-03-20
Posts: 161

Re: How to add a table header in the Report control

Hi,David I already test it.It work!!

Offline

#9 2016-08-25 10:16:07

David
Admin
From: Alcobendas, Madrid, Spain
Registered: 2015-04-21
Posts: 1,657
Website

Re: How to add a table header in the Report control

Hello!

tin wrote:

Hi,David I already test it.It work!!

Glad to know tin! smile

Offline

Board footer

Powered by FluxBB


Copyright ©2018 DecSoft. All rights reserved.